There was an error in this gadget

zalora

05 October 2011

LENS OH LENS!!!

Dah demam lens pulak kawan-kawan ak ni…
Semua dah duk sibuk nak tempah lens gan ak..ak bukan jual lens..tapi tolong order je tuk diorang..hee..
Bab-bab lens ni memang kerja ak yang kena ambik tempah.sebabnya bermula gan ak jugak kawan-kawan ak berminat nak pakai lens..kat setahun lebih jugak ak pakai..tapi sekarang dah tak berminat nak pakai..terlalu leceh..kalau kena angin mula la rasa pedih je mata cam nak terkeluar biji mata..hahaha..
Lens yang selalu ak pilih untuk kawan-kawan ak selalunya ak ambik kat FB Corelle Shop..

CORELLE SHOP
               
banyak lens murah-murah kat situ...design pun banyak..last lens yang ak beli I fairy blue..cantik..tapi sayang rosak.so jawapannya ak koyak-koyakkan lens tu pastu buang..haha..tension jugak kalau beli lens pastu rosak..


I FAIRY BLUE

sekarang makin banyak lak kawan-kawan ak yang suka pakai lens..makin banyak jugak la ak kena oder lens tuk diorang..bila oder lens kerja ak duk pilih warna lens dengan design yang diorang nak..pastu kerja pg bank in duit si Ayu yu yang pergi buat..dulu dia tak pandai nak pergi bank in duit pakai mesin deposit..bila dah terjebak dengan lens baru dia pandai guna mesin tu..haha…sekarang dah jadi kerja dia bila nak oder lens..



Bagi ak pakai lens mata nampak cantik and no need sunglasses..tapi leceh..selalu nak kena cuci  gan jaga elok-elok…solution bagi cuci lens tu pun nak kena selalu tukar bila lam casing..sama dengan casing lens jugak..perlu tukar..memang leceh..tapi kalau dah biasa semua tu dah jadi small matter…
Nowdays,  girls looks beautiful in their lens.. no wonder la kalau gf korang pakai lens..  she looks beautiful in it  …right??
----End entry---

♥Thanks for reading my entry♥

No comments:

Post a Comment