There was an error in this gadget

zalora

20 October 2011

THANKS DEAR FRIEND

Ak tak pernah akan sesekali give up .. ak cuba yang terbaik ..bukan ak selindung ape-ape.. ak tak sorokkan kesedihan ak dalam gelak ketawa ak ..ak cuba jadi sape diri ak je.. malam ni duk chat skype gan dear friend ..jadi termenung lak bila dear friend tegur macam tu
“tpi pndai mu ttp mslh mu dgn ketawa mu kn?”




ak rasa diri ak tak macam tu ..persoalan yang amat besar bagi ak ..betul ke ak nampak macam tu .. urmm … dear friend ..so sorry… ak ni buat dear friend risau ..salah ak ..tapi ak tak mintak suma ni ..bagi ak suma ni dah tertullis ..ape yang patut ak buat usaha dan tawakal ..supaya sumanya lancar dan jadi seperti sepatutnya .. InsyAllah ..may Allah bless it…
minggu ni ak rasa ramai kawan-kawan ak bertanya.. pergi mana ye??ade prob ke??kemana menghilang?? I’m try to be good ,maybe be I’m not that good enough ..hope,I will do my best after this .. dear friend thanks for your advice ..i appreciate it.. lots of love …azrienah abd rahman J

2 comments:

  1. keep it up girl. .
    never give up to push our life better than yesterday. .
    stand on ur leg. . and must behave. . :))

    ReplyDelete