There was an error in this gadget

zalora

05 October 2011

ULAT BERBUKU-BUKU..

Baru ni ak pegi la join Cik Zela,Aiman dan Nick Syah pegi library..  
diorang study sikit-sikit pasal projek final diorang.. 
dan ak datang menyemak je.. haha… kelas batal.. 
ak tak tahu nak buat ape jadi ak pun buat rajin menjejak kaki pegi library.. haha
Dah sampai kat diorang bukan duk mengulatkan diri.. 
tapi duk mengecohkan diri dengan berborak- borak macam citer.. 
memang takde nampak macam ulat buku pun.. haha..
Pastu datang lak kawan-kawan Cik Zela duk mengecohkan sama-sama..haha...
diorang rancak duk bercerita pasal iphone apple..
 maklum la yang sorang tu pakai iphone 4.. tapi tak tahu banyak nak pakai aplikasi kat dalam phone tu..so, youtube la yang jadi cikgu dia lam bab cara pakai iphone tu..
Ak duk snap pic ni masa Cik Zela syok berPOSE’.. haha..

ni Cik Zela sedang muka berbuku..haha

tu Mr.Right dia..Nick Syah

Ade jugak la buku-buku yang sempat ak duk membelek..

Dummies sangat ekkk..haha

Isi penting yang telah ak jumpa untuk projek.. hee..
bla ..bla .. bla ....


Sepetang duk kat library pastu kitaorang balik.. Cik Zela seiring sejalan dengan Nick Syah(sedang CINTA la katakan) hahaha..

---End entry---

No comments:

Post a Comment