There was an error in this gadget

zalora

09 November 2011

THE CHALLENGER MUAY THAI

ak sangat-sangat berminat menonton rancangan ni kat AXN ..


bukan sebab aktiviti ekstrem tu ..huhu ..just sebab nak tengok MOHD FAIZAL RAMLI wakil Malaysia tu mara sampai final ..
best pulak bila tengok aksi muay thai ni ..ak ingatkan cuma dekat Negara Thailand sahaja yang tahu muay thai ..rupanya dah sampai kat pelosok Negara yang tahu pasal martial arts ni …
hebat kan .. agak-agak muay thai versi perempuan ade jugak ke ??makes me wonder lak ..hee..
These  are the 16 contestant came from around the world ..ade yang dah kena kick-out ..apepun diaorang tetap hebat dengan skills masing-masing ..The best knee ..The best kick ..hebatkan …huhu


hope wakil Malaysia leh jadi juara ..hee ..kalau takde rezeki nak buat camana kan ..
these are the cool man ever ..haks haks …


the winner will wins a gold belt medal ..the ultimate title of Muaythai World Champion and the grand prize of US$100,000 ..
more info about this show click here --> challenger muaythai at AXN


♥ Thanks for reading my entry ♥

No comments:

Post a Comment