There was an error in this gadget

zalora

04 November 2011

Oh Cameron!!

Rindunya nak pegi jejalan kat Cameron Highlands ..last pegi 2tahun lepas ..alang-alang pegi ambik barang-barang Kakak kat rumah sewa kat Seri Iskandar ..Otw balik rumah my family singgah kat Cameron …sejuk betul kat situ ..my mum beli sayur-sayuran banyak je ..i hate vegetables .. hee.. tak suka makan sayur ..rasa pahit je ..hehe..mum beli  untuk bagi kat mak cik dan buat masak ..


sayur-sayuran

kat Brinchang memang ramai orang ..apa yang best Abang ajak kutip strawberry ..boleh cari sendiri yang besar dan segar-segar ..i love that berrys ..masam-masam manis ..sukerr… hee..tak lupa kat kawan-kawan ..diaorang dapat ole-ole lolipop strawberry ..hehe ..

petik strawberry


nyum nyum :D


 Abang belanja bantal strawberry ..selalu buat letak kepala.. bila tidur lentok giler ..haha ..till now ade lagi bantal tu ..Cuma sedikit busuk je ..haha..

my strawberry pillow's ..

Anyway …rindu nak jejalan kat Cameron lagi ..

♥Thanks for reading my entry♥

No comments:

Post a Comment