There was an error in this gadget

zalora

21 November 2011

Study ~


Saya study ..minggu ni last paper exam ..betul-betul study minggu ni ..paper  takde lap satu hari ..hari nie exam, esok pn ade exam lagi ..penat tu ..tidur pun tak menentu .. makan lagi la ..hujan-hujan malas nak kuar  ..jenis yang  tak suka sejuk memang macam ni .. haha ..tapi suka mandi tau ..tak suka sejuk tak semestinya tak mandi .. hehe …
saja nak typing sikit ..rest kan otak ni ..penat jugak membaca dan menulis ..lagi-lagi nak kena hafal ..something that I got to fight .. kambate !!

Study sambil dengar radio ok jugak .. penat layan buku leh layan lagu ..haha .. saya selalu NANO ..
haha ..tapi hari ni ade kawan cakap saya seorang yang senyap ..maybe kot saya jenis itu ..haha ..diri sendiri pun tak tahu perangai camana .. whatever la ..tapi yang kawan gan saya, saya suka diaorang happy .. saya happy ,diaorang happy ..nice kan macam tu ..hehe .. J



♥ Thanks for reading my entry ♥

No comments:

Post a Comment