There was an error in this gadget

zalora

26 January 2013

HI TWENTY THREE OF ME =D


HI TWENTY THREE OF ME J


Alamak dah nak dekat!.. takut la pulak bila umur semakin meningkat.. HEHE.. Tahun ni tak dapat celebrate dengan dear  <3 L .. no gift from him.. it’s okay.. I’m still waiting you whatever happens. Okay,umur meningkat tetapi  jiwa semakin muda tau.. HAHA.. suka hati ak je kan. Siapa- siapa nak hantar hadiah boleh la pos hadiah kat rumah.. HEHE.. Apapun tahun ni,kalau boleh pergi ice-skating sangat mengembirakan ak.. tapi kalau boleh celebrate dengan kembar ak pun dah sangat mengembirakan.. tak sabar nak tengok hadiah apa yang dia nak bagi… EKEKE.. okay.. music please ~Allah selamatkan kamu.. Allah selamatkan Azrienah dan Azriena… Allah selamatkan kamu.. J


Thanks for reading my entry

HEY JANUARY!






HEY JANUARY!

I don’t think I’m fall in love with you! Much much much problem.. tak boleh berhenti berfikir.. semua dah buat ak jadi serabut.. fikir itu.. fikir ini.. itu tak kena.. ini pun tak kena.. semua ni dah macam serabut nak hadap final exam.. HAHA.. ak sangat merindui zaman belajar.. hangout,study,social networking,friends and one last thing ‘LOVE’.. hehe.. Apa yang ak cerita mesti ada yang tak faham.. tak perlu nak faham lebih-lebih pun.. HUHU.. I’m typing this.. NOT YOU!okay.. Pardon me.. Permulaan Januari tahun ini dengan harapan menyambung pelajaran kat peringkat seterusnya tapi entah kenapa ada je yang tak kena dengan ak ni.. so,penyelesaianya ialah fikir dan fikir lagi.. haha.. Cita-cita ak tinggi mengunung.. haha..tak de la tinggi setinggi Gunung Kinabalu.. just JOKE! Dan hari ini ak berusaha lagi.. Ya Allah, hambamu ini ingin mengembirakan orang-orang yang ku sayang.. Apa cara sekali pun akan ak bersabar meniti detik-detik perjalanan hidup ini.. Amin J






Thanks for reading my entry

SALAM TAHUN 2013----






Assalamualaikum w.b.t

SALAM TAHUN 2013----

*Lama tak menaip.. hehe.. tahun baru tapi azam still yang lama.. tak de nak pasang azam yang baru tahun ni..
Permulaan bicara blog tahun ni nak ‘story’ pasal liku-liku kehidupan..
Agaknya tahun ni lebih mencabar atau tidak? Kepala ak asyik fikir 2020.. kenapa 2020? Bagi ak tahun tu lagi mencabar dari tahun ni.. Apapun bulan pertama tahun ini sangat mencabar diri ak.. tak semua apa orang nak kita boleh tunaikan.. tak semua impian jadi realiti.. Dan ak sedang mencuba lagi.. Ya Allah permudahkan lah urusan hambamu ini.. Amin J