There was an error in this gadget

zalora

26 January 2013

SALAM TAHUN 2013----






Assalamualaikum w.b.t

SALAM TAHUN 2013----

*Lama tak menaip.. hehe.. tahun baru tapi azam still yang lama.. tak de nak pasang azam yang baru tahun ni..
Permulaan bicara blog tahun ni nak ‘story’ pasal liku-liku kehidupan..
Agaknya tahun ni lebih mencabar atau tidak? Kepala ak asyik fikir 2020.. kenapa 2020? Bagi ak tahun tu lagi mencabar dari tahun ni.. Apapun bulan pertama tahun ini sangat mencabar diri ak.. tak semua apa orang nak kita boleh tunaikan.. tak semua impian jadi realiti.. Dan ak sedang mencuba lagi.. Ya Allah permudahkan lah urusan hambamu ini.. Amin J

No comments:

Post a Comment