There was an error in this gadget

zalora

13 June 2014

15 Syaaban 1435H

Alhamdulillah... lama tak melayan blog ni.. hati tergerak nak berkarya kat sini lagi.. hihi.. bukan suka pun nak citer kat suma orang pasal kehidupan diri sendiri.. tapi setiap detik masa sedih gembira takkan terbeli dengan wang ringgit.. :) hidup penuh pancaroba.. hehe.. Every moments is priceless..

Tahun ni 2014.. agak lama tak ambil tahu pasal blog ni.. huhu.. cita-cita sambung belajar dah dapat. sekarang dah semester 3 nak masuk semester 4.. Alhamdulillah sumanya berjalan lancar dengan dugaan yang setimpal.. hiihii..Mina pulak dah kahwin.. sekarang dah tengah tunggu baby due bulan 12 ni.. dah nak dapat anak sedara dah haa.. dah nak jadi auntie.. hehe..

 Ramadhan is coming... tak sabar nak berpuasa tahun.. Tahun ni dapat cuti semester kat rumah.. nak habiskan cuti jaga adik yang nak SPM kali kedua.. SPM kali pertama dia agak teruk.. Allah suka hambanya yang tidak berputus asa.. In shaa Allah adik dapat result elok dan dapat jadi orang berguna..dan saya akan jadi tutor dia yang terbaik.. In shaa Allah :)

Ramadhan ya Ramadhan.. seperti biasa tak dapat puasa penuh yang penting hati gembira dapat merasa Ramdhan lagi untuk tahun ni.. :) Selamat Berpuasa semua.. Mudah-mudahan Ramdhan kali ini membawa penuh barakah kepada kita .. :)


Thanks for reading my entry

No comments:

Post a Comment