There was an error in this gadget

zalora

10 December 2015

Zalora Review | Jom Shopping!

Assalamualaikum w.b.t.

Ada apa dengan Zalora? Zalora satu platform online fashion shopping kegilaan wanita zaman sekarang.

Barang yang dah pernah beli dekat Zalora?

http://www.anrdoezrs.net/click-7950526-11651086-1447395616000
Ini saya punya pembelian pertama.Jam ni sangat cantik. Kebetulan ada SALE masa tu. Apa lagi grab je.

http://www.anrdoezrs.net/click-7950526-11651086-1447395616000
Pembelian kedua pulak kasut ni. Cantik jugak. Beli untuk buat kenduri hujung tahun.

http://www.jdoqocy.com/click-7950526-11676722-1447295994000
Pembelian ketiga pulak. Ini ambik order ramai-ramai. Ada SALE untuk 11.11 Single's Day. Banyak diskaun masa tu. Zalora selalu buat promosi tau. Jangan ketinggalan. hihi



Jom shopping dengan Zalora! Kenapa perlu shopping dengan Zalora?

  • Fashionable dan mengikut trend terkini
  • Banyak Brand atau jenama terkenal
  • Penghantaran yang bagus
  • Barang nak tukar saiz pun free je

Semuanya dengan satu 'Click ' je. Disebalik 'Click' tu ada langkah-langkah untuk pembelian setiap barang.

Langkah dinyatakan ini untuk mobile version. Langkah sama sahaja untuk web version. Boleh komen jika ada masalah untuk pembelian ikut web version.

Step 1 >>> Pilih Barang

http://www.anrdoezrs.net/click-7950526-11651086-1447395616000
Pilih Barang dan Saiz. 

Step 2>>> Klik Add to Bag

http://www.anrdoezrs.net/click-7950526-11651086-1447395616000
Boleh nampak dekat gambar beg tu ada nombor 1. Anda boleh tengok jumlah barang anda pilih dekat situ.

Step 3>>> Checkout

http://www.anrdoezrs.net/click-7950526-11651086-1447395616000http://www.anrdoezrs.net/click-7950526-11651086-1447395616000

Boleh klik dekat gambar beg dan Checkout. 

Step4 >>>Pilih Jenis Pembayaran

http://www.anrdoezrs.net/click-7950526-11651086-1447395616000
Pilih pembayaran yang ada suka. Zalora pun ada COD/cash on delivery. Pembayaran mengikut CDM/ATM pun boleh. Anda kena hantar gambar Slip Bank In melalui email. Zalora akan bagi link untuk form upload gambar Slip Bank. Rajin-rajin la ye bukak email.

Step 5>>> Klik Confirm. 

Zalora akan bagitau Jumlah keseluruhan barang dan kos penghantaran. Jika pembelian lebih RM75, kos penghantaran adalah percuma. 

Okay selesai. Dah boleh tunggu barang sampai depan pintu rumah. Yeaaayy!


JOM SHOPPING!!

No comments:

Post a Comment